BIBIONE LETO 2019.

Bibione, sa plažom dugom 10 kilometara, dinamičan je i otvoren. Kristalno čisto more sa postepenim ulaskom u vodu kvalifikuje Bibione za savršenu destinaciju. Prostrane zlatne obale zapljuskuje čisto i mirno Jadransko more, dok zelenilo i borova šuma omogućuju blagu klimu. Spada u najlepša letovališta severne Italije.
Spa centar Bibione Terme omiljeno je mesto za relaksaciju odraslih. Najtipičniji deo je Lido dei Pini, gde raskošna borova šuma zalazi duboko u plažu i dolazi gotovo do same vode. Bez obzira na činjenicu da je prerastao u poznato turističko mesto, u Bibioneu priroda nije narušena. Ovde je sve podređeno odmoru i opuštanju, pa se zbog toga preporučuje kao mesto za porodičan odmor. Ono što ga dodatno preporučuje je svakako blizina Venecije (oko 100 km), koja je nezaobilazna destinacija za sve one koji dođu da letuju u ovom kantonu.

HOTELI I APARTMANI

Pedesetih godina 20. veka izgrađeni su prvi hoteli, kuće i radnje, čime su raširena vrata za turizam. Na plaži Pinjeda izgrađen je dečiji kamp. Ubrzo je Bibione dobio titulu rizorta. Naklonjen je turistima željnim brzog i aktivnog odmora, dinamičan je i otvoren. U ponudi su hoteli 2*, 3* i 4* kao i apartmani. Zanimljivo je pozicioniranje hotela,  pored obale su smešteni hoteli sa četiri zvezdice, drugi red zauzimaju oni sa tri, a u trećem redu su hoteli sa dve zvezdice. Na isti način su uređene i ležaljke na plaži.

PLAŽA I MORE

Kristalno čisto more sa postepenim ulaskom u vodu kvalifikuje Bibione za savršenu destinaciju. Naročito je idealna za porodice sa decom. Prostrana plaža koja se proteže duž celog mesta Bibione, široka je 300m, od najfinijeg belog peska, u potpunosti izložena sunčevim zracima. Opremljena je tuševima, toaletima, ležaljkama i suncobranima dok o svim posetiocima brinu obučeni spasioci.
Zahvaljujući klimatskim uslovima možete se kupati u moru od maja do kraja septembra i uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima tokom cele godine

ANIMACIJA I ZABAVA

Sport je izuzetno popularan i turisti mogu da se oprobaju u sijaset sportova. Pored plaže su teniski i odbojkaški tereni, fudbalska igrališta, mini golf, sprave za teretanu i gimnastičare, trake za trčanje, vožnju biciklom, nordijsko hodanje ili džoging. Zastupljeni su i ekstremni sportovi: surf, kajting, kajak, kanu, skijanje na vodi, jahanje konja, tornado surf, gnjuranje, i potpuno novi sport - tenis na plaži.
Od sredine maja do sredine septembra gostima su na raspolaganju dnevne i večernje animacije, takmičenja u sportskim aktivnostima, koncerti na otvorenom, predstave, ples i muzika.